Welzijn de Meierij en ONS Welzijn: omzien naar elkaar

logo welzijn de meijerij

Omzien naar elkaar, aandacht hebben voor elkaar en oog voor elkaar. Dat vinden we heel belangrijk. In Meierijstad willen we graag een luisterend oor bieden voor onze inwoners. Ook voor hen die op zoek zijn naar leuke bezigheden. Of voor hen die graag andere mensen willen ontmoeten om samen leuke dingen mee te doen.

Wist u dat u met Welzijn De Meierij en ONS welzijn contact kunt opnemen voor allerlei zaken die u als inwoner bezig houden?

Bijvoorbeeld:
– als u zich zorgen maakt over iemand die eenzaam is
– als u zelf graag wat meer mensen om u heen zou willen hebben
– als u vragen heeft over activiteiten in onze gemeente
– als u informatie wilt krijgen over wat er allemaal mogelijk is in gemeente Meierijstad voor ontmoetingen, koffie drinken, dagbesteding, wandelingen, creatieve activiteiten.

Maren Brakke, Nelleke Zomer en Esther de Bie zijn allen sociaal werker bij Welzijn de Meierij en/of ONS welzijn en organiseren van allerlei activiteiten voor de inwoners in alle dertien kernen. Dat varieert van het begeleiden van de
dagbestedingsactiviteiten voor ouderen, coördineren van de vele vrijwilligers tot het organiseren van inloopmomenten in de verschillende openbare gebouwen in Meierijstad.

Contactgegevens:

Wilt u meer informatie, neem dan contact op:

Voor Schijndel: Maren Brakke, tel. 06 83404938 of per mail m.brakke@welzijndemeierij.nl
Voor Sint-Oedenrode: Nelleke Zomer, tel. 06 14329432 of per mail n.zomer@welzijndemeierij.nl
Voor Veghel: Esther de Bie, tel. 06 14342433 of per mail estherdebie@ons-welzijn.nl
 

Tip de redactie!