Het belooft een sfeervolle kerstmarkt te worden, in en rondom het gebouw van de scoutingvereniging. De scouts hebben op 10 december veel activiteiten en leuke kerstverkoop in petto, voor jong en oud.

Al wekenlang zijn ze er druk mee, de leden en leiding van Scouting Schijndel. Er is dan ook veel te doen op de markt. Je kan je eigen fakkel maken bijvoorbeeld. Ook kan worden meegespeeld met een muziekbingo, of kan een broodje worden gebakken boven het kampvuur. De scouts bieden daarnaast allerlei lekkernijen aan en verkopen zelfs kerstspullen. De opbrengst gaat naar de jongste leden van Scouting Schijndel, om zo ook dit seizoen weer actieve en uitdagende programma’s te kunnen organiseren.

Gezelligheid alom

De markt wordt sfeervol aangekleed. Natuurlijk zijn er ook activiteiten die helemaal niks kosten, want het kerstgevoel kent geen prijs. Wat gedacht van een levende kerststal, een Kerstman waarmee je op de foto kunt en een luchtkussen waar kinderen een sprong op kunnen wagen. Met een warme kom soep of mok chocomel in de handen kan ondertussen geluisterd worden naar de gezelligste kerstmuziek.

Kom het beleven. En neem uw buren mee!

De kerstmarkt wordt zondag 10 december gehouden van tien tot vier in en rond het scoutinggebouw aan de Smaldonkstraat 10.

Scouting, Kerstmarkt
Tip de redactie!