KEG opent het theaterseizoen bij de Schaapskooi

KEG SchijndelVoor het vierde jaar op rij is KEG er in geslaagd een kleine, maar fijne voorstelling te brengen bij de Schaapskooi. Deze keer voor echt jong Schijndels publiek.
Casier en Dies brengen op zondag 9 september de schattige voorstelling Moes voor de kleintjes van 1,5 tot 6 jaar en hun ouders of grootouders. Moes speelt drie keer en wel om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur.

Karel Casier is acrobaat en komt uit België. Hij speelt Moes samen met Dieske Krijnders.

 

Tent

Op de vloer een appelboom en 3 kastjes. De kastjes herbergen levendig keukengerei en gekke machines. Zij spelen het verhaal van appels tot Moes. Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan, terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert. Een fijne voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses. Waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat uw keukengerei thuis tot leven komt… De voorstelling wordt gespeeld in een gezellige tent, waar 50 mensen in passen. Na afloop kunnen de kinderen nog lekker spelen op kleine installaties met elementen uit de voorstelling. Moes won in 2017 De Zilveren Krekel. Uit het juryrapport: “Een lust voor oog, oor, neus en verbeelding”.

Adres Schaapskooi: Martemanshurk 12, Schijndel

Kaarten: €5.- Reserveren: kegtheater@gmail.com
Bij reservering graag tijdstip vermelden.

KEG
Foto: KEG
Tip de redactie!