Werf uw vrijwilligers via Steunpunt Vrijwilligerswerk!

logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Vanuit die positie zijn wij steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook zijn wij bereikbaar voor allerhande nieuwe vacatures om zo vraag en aanbod met elkaar in contact te kunnen blijven brengen.

Is uw organisatie op zoek naar vrijwilligers?

Bent u werkzaam voor een vrijwilligersorganisatie en bent u op zoek naar vrijwilligers? Ook daarvoor kunt u terecht bij Steunpunt Vrijwilligerswerk. Wij bespreken met u de kenmerken van de gewenste vrijwilliger. Waar moeten zij aan voldoen qua kennis en ervaring? En voor welke dagen en tijden bent u op zoek naar deze vrijwilliger(s)? Zijn er bijzondere eigenschappen die u graag wilt zien, zoals humor, een luisterend oor kunnen zijn of een echte doorpakker bijvoorbeeld?
Mogelijk heeft u ondersteuning nodig bij het vormgeven van dit profiel: u zoekt iemand maar u weet niet precies waar u op moet letten. Ook daarin kunnen wij u ondersteunen.
Elke maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk mag hiervoor een beroep doen op Steunpunt Vrijwilligerswerk. Wij maken dan een afspraak voor een intake. Na de intake kijken wij of wij vrijwilligers kennen die bij uw organisatie zouden passen. Is dat niet het geval, dan plaatsen wij uw vacature in onze online vacaturebank.

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk?

Wilt u graag iets voor een ander betekenen maar zoekt u ondersteuning bij het vinden van vrijwilligerswerk dat u op het lijf is geschreven? Dan kunt u contact met ons opnemen. Als Steunpunt hebben wij veel contacten met vrijwilligersorganisaties in o.a. Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook kunt u bij ons vacatures vinden bij landelijke organisaties of elders in Meierijstad. Samen met u zoeken wij iets dat bij uw past. N.a.v. uw wensen kunnen wij goed beoordelen welke organisatie bij u zou passen. Bent u op zoek naar kortdurende projecten of wisselend beschikbaar? Daar houden wij rekening mee.

Meer weten ? Neem dan gerust contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij . U kunt ons bellen (073 – 5441400) of mailen ( vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).
Kijk ook eens op onze website (www.welzijndemeierij.nl). Daar is meer informatie te vinden over deze en allerlei andere vrijwilligersactiviteiten.

 

 

 
Tip de redactie!