Judoclub Schijndel is gestart met buitentrainingen

We mogen weer sporten! Stond er enthousiast op de site van Budoclub Schijndel en op de facebookpagina van de vereniging.

De judoka’s konden afgelopen week weer starten met sporten. Niet in de judozaal maar wel buiten met een alternatieve judotraining. Ze moesten eerst even op zoek naar een locatie en dit hebben de vereniging gevonden op het buitenterrein van Het Gilde in Schijndel op een prachtig groot veld. Dit is mogelijk dankzij de medewerking van het Gilde en zijn vrijwilligers.

Op zaterdag 9 mei stonden er in 2 groepen ruim 35 judoka’s van 6 t/m 9 jaar klaar om fijn te komen sporten. Een beetje onwennig in het begin zonder judopak en in de buitenlucht maar al snel voelden zij zich thuis op het afgezette judoveld. En ook voor de trainers was het even wennen om op 1,5 meter afstand de instructies te blijven geven maar zij vonden het heerlijk om de kinderen weer te mogen zien en vol enthousiasme spelvormen te laten trainen. Op maandag starten ook de groepen judoka’s van 9 jaar en ouder.
Tip de redactie!