Informatieavond cursus Nederlands voor Poolstaligen

logo welzijn de meijerijKurs Holenderski lekcja jeśli językiem ojczystym jest język polski. Informacje wieczorem w środę, 15 lutego o godzinie 19:30 Welzijn De Meierij, Steeg 9F Schijndel

Wilt u zich verstaanbaar kunnen maken bijvoorbeeld bij de dokter, op uw werk, in de winkel, in de buurt, op de school van uw kinderen of in het verkeer? Dan biedt Welzijn De Meierij u hiervoor de mogelijkheid door middel van een taalcursus Nederlands. Deze taalcursus is bedoeld voor mensen uit Polen die nog niet zo lang in Nederland zijn en die graag snel een gesprek willen kunnen voeren. Als u de Nederlandse taal beheerst, kunt u beter meedoen in Nederland. Via alledaagse teksten wordt uw woordenschat op een redelijk peil gebracht. De grootste aandacht gaat uit naar het spreken en het oefenen van gesprekken en grammatica. Je maakt ook kennis met de gewoontes in de Nederlandse maatschappij.

De cursus heeft 12 bijeenkomsten en start bij voldoende deelname op woensdag 8 maart.

Kom naar de informatieavond over deze cursus bij Welzijn De Meierij, Steeg 9 (in cultureel centrum ’t Spectrum) te Schijndel op woensdag 15 februari om 19.30 uur. Voor informatie belt u naar 073-5441400.

Tip de redactie!