Dit weekend zijn alweer de laatste voorstellingen van het uitverkochte theaterstuk de granaatweken in ‘t Spectrum.

Op vrijdag 8 november kan de jeugd hun spierkracht testen bij de Soos cosy up. Hoe lang kun je aan een touw hangen voordat je los moet laten? Bij Avanti is de wekelijkse kaartavond. In Grand café de Hopbel wordt gespeeld voor de Schijndelse Keezranking tijdens het Keeztoernooi. In zwembad de Molen Hey houdt Duikteam Schijndel een kennismaking les. Tijdens de Hollandse avond in het City Theater kan er uit volle borst meegezongen worden met de Nederlandstalige muziek. Op deze avond komen Kapalone en René Karst optreden.

Zaterdag 9 november is zoals iedere week de gezellige weekmarkt in het centrum van Schijndel. Deze middag is het de 2e middag dat de duurzame openhuizenroute gehouden wordt voor geïnteresseerden in het verduurzamen van hun eigen huis. In Manege de Molenheide zal op zaterdag de tweedaagse kleindierenshow gehouden worden door ESKV. Tijdens deze show kunnen de kinderen o.a. ponyrijden en met dieren knuffelen. In SCC de Vink wordt door diverse fotoclubs uit Meierijstad geëxposeerd. Deze foto tentoonstelling is zowel zaterdag als zondag te bezoeken. Ook op zaterdag kunnen de liefhebbers van het Nederlandse lied hun hart ophalen. Schijndelse ober en zanger Gijs Schellekens geeft namelijk een (inmiddels uitverkocht) concert bij Visite. Dit weekend is er ook weer live muziek bij Grand Café de Hopbel, ditmaal staat de Klik op het podium met covers van Joe Cocker. In de HeerenMeester zal het 11-11 bal plaatsvinden. Tijdens deze avond zal ook bekend worden wie de scepter over gaat nemen van Prins Felix en mag gaan regeren over Schorsbos.

Zondag 10 november kan er bij Speelhonk de Instuif geknutseld worden met hout. Bij Wijnbar de Buren zullen Reem & Lot een gezellig akoestisch optreden gaan verzorgen. In manege de Molenheide zal de laatste dag zijn van de kleindierenshow van ESKV. Ook bij de Vink in Schijndel is het de 2e en laatste dag van de fototentoonstelling met het thema water.

Bekijk onze evenementenkalender voor een actueel overzicht van de evenementen in Schijndel. Mist u een evenement? Of wilt u een evenement toe laten voegen? Stuur dan een mail naar info@schijndel-online.nl of stuur een WhatsApp naar 06-82255837. Ook als u leuke foto’s of video’s heeft van een evenement mag u deze naar ons toe sturen. Wij plaatsen ze graag.