Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gijs Schellekens in concert bij Visite

9 november 2019 20:00 - 03:00

€10
Gij Schellekens in concert

Met onder andere Mart Hoogkamer en Willem Barth zal Gijs Schellekens optreden bij Visite.

Gijs werd lokaal bekend als de zingende ober en dat liep uit tot korte optredens die vooral als grap op de bar werden uitgevoerd. Zijn zangkunsten waren in het begin dan ook verre van professioneel, maar door zijn aanstekelijke enthousiasme werd het publiek keer op keer zo erg opgezweept dat het grote successen werden.

Het van nature feestbeest had natuurlijk al landelijke bekendheid door zijn deelname aan het RTL-programma “Levenslang met dwang”, waar hij aan meedeed om van zijn dwangstoornis af te komen. Dat was een zeer succesvol traject, maar toch heeft hij nu de dwang om op het podium te staan niet meer onder controle! Onder andere de Nederlandstalige hits ‘Daar sta je dan’, ‘Kali’ en ‘Jij liet mij vallen’ zorgen ervoor dat de artiest in hem losbreekt, maar binnenkort zal hier ook zijn eigen debuutsingle aan toegevoegd worden.

Zaterdag 9 november geeft Gijs zijn eigen concert waarbij niet alleen de première hiervan te horen zijn zal, maar ook de vele covers en diverse gastoptredens van Mart Hoogkamer, Willem Barth, Geen Stempel, Dirk Drost, Arno Sloot, Jack Van Rijs en Zanger Voetske!

Kaarten zijn op www.gijsschellekens.nl verkrijgbaar of bij tabaktief Jan van Roessel in Schijndel.
Gijs Schellekens Poster
Gegevens

Datum:
9 november 2019
Tijd:
20:00 - 03:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Visite
Telefoon:
(+31) 6 19 40 34 96
Website:
http://visite.nu/

Locatie

Visite
Hoofdstraat 54
Schijndel, Noord Brabant 5481 AH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0619403496
Website:
http://visite.nu/