Vandaag is het Black Friday waar diverse ondernemers in Schijndel ook aan mee doen. Het hele weekend zul je op verschillende plekken grote kortingen tegen komen. Deze zondag is het ook koopzondag, zodat de last-minute Sinterklaasinkopen gedaan kunnen worden. Vergeet hierbij niet dat je ook mee kunt sparen voor het Prijzenfestival. Bij iedere 10 euro krijg je een zegel om op de spaarkaart te plakken. De spaarkaart kan dan ingeleverd worden om kans te maken op mooie prijzen. Bij het Goed doen ze echter mee aan Green Friday om zo verspilling tegen.

Bij het spectrum draait op vrijdag avond de film de vogelwachter. Voor deze voorstelling moeten bezoekers zich van tevoren registreren.

In het museum Jan Heesterhuis zijn tijdens de openingstijden, maar een beperkt aantal bezoekers welkom om de tentoonstelling Brabant met verve te bezoeken. Bezoekers dienen ook van tevoren te reserveren. Op zaterdag is de traditionele weekmarkt in het centrum van Schijndel.

Ondanks dat ze nog steeds niet open mogen zit de Schijndelse horeca niet stil en blijft actief met borrelboxen, borrelplanken en heel veel ander lekkers om het weekend op een gezellige manier door te komen. Kijk hier voor het overzicht van de mogelijkheden bij de Schijndelse Horeca. Mocht je hier acties missen? Geef ze dan door via info@schijndel-online.nl

steun de schijndelse horeca
Tip de redactie!