De sint en zijn pieten zijn weer in het land en ook in Schijndel is deze aangekomen. In heel Schijndel zijn inmiddels meer dan 100 gluurpieten te vinden voor de ramen. Deze kunnen nog steeds doorgegeven worden om op de Gluurpieten kaart te zetten. Op de Boschweg is voor de Sinterklaas liefhebbers weer een speciaal pietenhuis ingericht.

Dit weekend heeft Mimos boutique de samenwerking met Wijnbar de buren verlengt. Op vrijdag en zaterdag is er in de Wijnbar namelijk een Pop-up store gevestigd waar naast kleren ook de wijnen van de Wijnbar te koop. Dit weekend (vrijdag en zaterdag) zal BakkieKoffie een uitverkoop houden van hun overheerlijke producten. Per 1-12-20 zal BakkieKoffie namelijk overgenomen worden.

Zaterdag zal ook de weekmarkt weer plaatsvinden waar de Hollandse gebakskraam weer te vinden is voor bijvoorbeeld oliebollen. Bij de aankoop van producten in het centrum van Schijndel krijg je bij iedere 10 euro een prijzenfestival zegel. Met 10 zegels is de spaarkaart vol en is deze in te leveren bij de HEMA, je maakt dan kans op vele prijzen.

Op zondag avond zal DJ-Jan weer vinyl singles laten horen via een livestream. Vanaf 18:00 zullen de eerste singles op de platenspeler gaan.

De horeca in Schijndel blijft niet stil zitten en blijft actief met borrelboxen, borrelplanken en heel veel ander lekkers om het weekend op een gezellige manier door te komen. Kijk hier voor het overzicht van de mogelijkheden bij de Schijndelse Horeca. Mocht je hier acties missen? Geef ze dan door via info@schijndel-online.nl

steun de schijndelse horeca
Tip de redactie!