Steunpunt vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers voor de Zonnebloem

logo Zonnebloem

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Het Steunpunt brengt hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zoekt men mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Vrijwilliger bij de Zonnebloem

De zonnebloem is in Schijndel en Sint-Oedenrode opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die hen wil komen ondersteunen met de activiteiten die zij organiseren. Activiteiten waar je je als vrijwilliger bij de Zonnebloem voor in kan zetten zijn: dagjes uit organiseren, mensen thuis opzoeken, samen erop uit of gewoon iemand begeleiden tijdens een dagje uit. Er is altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij jou past! Dagen en tijden zijn in overleg en hangen uiteraard af van de uitstapjes die (sommige uiteraard na het coronavirus weer) georganiseerd worden. (vacature 20235)

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Neem ook eens een kijkje op de website (www.welzijndemeierij.nl) waar u meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.

Zonnebloem
Tip de redactie!