Per 1 december een nieuwe eigenaar voor BakkieKoffie

Per 1 december 2020 zal BakkieKoffie sluiten laat Jolanda op de Facebookpagina van BakkieKoffie weten. De nieuwe eigenaar zal de zaak niet als BakkieKoffie doorzetten maar er een eigen draai aan geven. BakkieKoffie zal echter niet met stille trom uit het straatbeeld verdwijnen want op vrijdag 20 en zaterdag 21 november zullen ze nog open zijn voor coffee-to-go en de uitverkoop van de voorraad. Lees hieronder het bericht van Jolanda van BakkieKoffie.
Lieve gasten,
Zoals jullie weten waren we al een tijdje op zoek naar iemand die BakkieKoffie Schijndel over wilde nemen. Ik kan jullie vertellen dat de zaak verkocht is en we per 1-12-20 officieel gesloten zullen zijn. De nieuwe eigenaar gaat het niet als BakkieKoffie voortzetten maar zal haar eigen draai eraan gaan geven.
Zo’n 7.000 bakkies koffie, 10.000 cappuccino’s, 1400 stukken appeltaart, 1200 cheesecakes, 900 ontbijtjes, 1100 tosti’s. Heel veel gezelligheid, hele kleine baby’s die ‘even later’ vrolijk rondrennen en spelletjes uit de kast halen, lieve gasten, bijzondere verhalen en slappe klets, horeca clichés en veel lol met het team. Wat ga ik het enorm missen! Dit is natuurlijk niet wat ik ruim 2 jaar geleden voor ogen had, maar soms veranderen er dingen en moet je keuzes maken. Een enorm moeilijke beslissing, niet alleen voor mij maar natuurlijk ook voor mijn fijne team.
Het maakt het extra raar, omdat we nog steeds niet open mogen en dus ook niet meer ‘echt’ open zullen gaan.
Maar…..we gaan natuurlijk niet zomaar met stille trom weg! Vrijdag 20 en zaterdag 21 november zullen we van 10-16 open zijn voor nog een lekkere coffee-to-go en de uitverkoop van onze voorraad. Uiteraard met inachtneming van de geldende regels!! Dus scoor nog snel zo’n lekker stuk (of een hele 😉) carrotcake, cheesecake, een zakje kokoskoekjes of een paar heerlijke cannoli. Wil je graag iets specifieks hebben, stuur even een berichtje via Instagram, Facebook of een mail naar schijndel@bakkiekoffie.nl Dan zorgen we dat het voor je klaar staat.
Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor jullie bezoekjes, de gezelligheid, de praatjes en fantastische steun. Ik hoop jullie nog even te zien en blijf vooral gezond!
Liefs, Jolanda
Tip de redactie!