Dit weekend zal in het teken staan van de aankomst van Sinterklaas en zijn pieten in Nederland. Burgemeester Kees van Rooij zorgt hierbij ook dat de tekeningen voor Sinterklaas bij hem aankomen als je die instuurt via https://sinterklaasjournaal.ntr.nl/. Op zondag zal Sinterklaas ook online naar Schijndel komen. Deze intocht is vanaf 15:00 live via https://sinterklaasinmeierijstad.nl/ te zien.

Wij zijn zelf ook weer gestart met een Gluurpieten kaart om zo de kinderen toch wat afleiding te bieden. Heb je zelf ook een pietje voor de raam? Stuur dan even de locatie naar ons door en wij zetten die dan op de kaart erbij.

Mimos boutique is in deze coronacrisis een mooie samenwerking aangegaan met Wijnbar de buren. Op vrijdag en zaterdag is er in de Wijnbar namelijk een Pop-up store gevestigd waar naast kleren ook de wijnen van de Wijnbar te koop. Op zaterdag zal ook de weekmarkt weer plaatsvinden waar vanaf deze week ook de Hollandse gebakskraam weer te vinden is.

Op zondag avond zal DJ-Jan weer ouderwets vinyl ten gehore brengen via een livestream. Vanaf 18:00 zal de eerste single op de platenspeler gaan.

De horeca in Schijndel blijft niet stil zitten en blijft actief met borrelboxen, borrelplanken en heel veel ander lekkers om het weekend op een gezellige manier door te komen. Kijk hier voor het overzicht van de mogelijkheden bij de Schijndelse Horeca. Mocht je hier acties missen? Geef ze dan door via info@schijndel-online.nl

steun de schijndelse horeca
Tip de redactie!