Er staan ook dit weekend weer diverse evenementen op stapel in Schijndel.

Op vrijdag avond kun je bij café de Sok terecht voor Pub Rugged. Er hoeft voor deze avond niet gereserveerd te worden, maar vol is vol. In het City Theater zal DJ Toon Wouters Nederlandstalige hits draaien tijdens de Hollandse avond. De entree is hiervoor gratis, maar er moet wel gereserveerd worden.

Zaterdag is de traditionele Schijndelse weekmarkt er weer voor de wekelijkse boodschappen. Let er wel op dat deze markt sinds 2 weken fietsvrij is. Je mag je fiets dan niet meer in centrum plaatsen tijdens de weekmarkt, maar alleen in de daarvoor aangewezen fietsstallingen op diverse plaatsen aan de rand van het centrum. ’s Avonds kun je in ’t City Theater genieten van de Silent Disco met 3 kanalen met muziek.

Bij ’t Tramhuys zal op zondag MTC Joy Ride de jaarlijkse open motor rit houden. Inschrijven kan vanaf 9:30 tot 10:30. In de middag zal in de Sint Servatiuskerk een orgelconcert verzorgd door worden organist Willem Hörmann.

Het gaat dus weer een weekend worden met vele diverse evenementen in Schijndel. Geniet van het weekend, maar houdt de regels van het RIVM en de lokale horeca goed in acht.

Heb je zelf een leuk initiatief of evenement dat je onder aandacht wil brengen? stuur ons dan een mail naar info@Schijndel-Online.nl of een Appje naar 06-82255837.
Tip de redactie!