Wie wordt de volgende prins carnaval? Tip 5 en 6!

Nieuwe prins Schorsbos

Het begint nu toch echt dichterbij te komen en de ontknoping is ook aanstaande. Wie kan zich een jaar Prins en adjudant van Schorsbos noemen. Ook dit jaar kunt u allen mee jagen naar de prins en zijn adjudant.

We geven weer enkele tips en denkt u te weten wie de prins of adjudant is stuur dan uw oplossing naar johan.van.gerwen@ziggo.nl

Tip 5:

Ze zijn beide vasthoudend in wat ze doen. Hebben ze ergens lang voor gevochten en is dat eindelijk tot realisatie gekomen? Of geven ze hun ongelijk niet graag toe? Bijten ze hun tanden er graag in?

Tip 6:

Ze en voornamelijk de prins wordt regelmatig gecorrigeerd. Zitten ze dan toch in het onderwijs. Of hebben ze een als kind een zware opvoeding genoten? Volgen ze misschien zelf nog lessen? Of is het gewoon thuis nodig om ze op hun plaats te zetten en te houden?

De voorgaande tips
Tip 1: Schorsbos veert op.
Het Thema voor carnaval in Schijndel.
Tip 2: Hardlopers zijn doodlopers alleen geld dit niet voor onze prins.
Heeft de prins afgelopen jaar mee gelopen met lopen naar de pomp, of zit deze in de organisatie van de wandelvierdaagse. Of is sport niets voor hem. Wellicht gaat hij vaak met de hond wandelen. Wie zal het zeggen?
Tip 3: Ze hebben recent beide een breuk gehad
Hebben ze alle twee in het gips gezeten? of hebben ze een scheiding achter de rug. Of was de autoruit kapot wie zal het zeggen?
Tip 4: Ze draaien vaak samen…
Zitten ze veel op de weg? Of zitten ze wellicht in de politiek. Of misschien wel een dj duo…




Tip de redactie!