Heeft u te maken met veranderingen die grote invloed hebben op de financiële situatie van uw huishouden? Vaak is het lastig om inzicht te krijgen in hoe uw geldzaken ervoor staan, welke financiële risico’s u loopt, hoe u die financiële risico’s kunt beperken en hoe u financiële doelen kunt halen.

Geldplan Meierijstad is een handige manier om tips te krijgen over geld. U krijgt tips om minder uit te geven en tips om uw inkomsten te verhogen. Daarnaast krijgt u inzicht voor als u geld overheeft en hoe u daar goede keuzes in maakt. Mooi meegenomen deze tips, niet laten liggen dus!

Het Geldplan helpt u op weg om uw persoonlijke geldzaken in balans te brengen en te houden, voor nu en in de toekomst. Op www.meierijstad.nl/geldplan vindt u meer informatie en alsook het aanmeldformulier voor schuldhulpverlening. U kunt kiezen voor verschillende geldplannen afhankelijk van uw situatie:

  • Persoonlijk geldplan ‘Kom uit de geldzorgen’
  • Persoonlijk geldplan ‘Beter rondkomen’
  • Persoonlijk geldplan ‘Rondkomen met kinderen’
  • Persoonlijk geldplan ‘Studie (klein)kinderen’

Heeft u hulp nodig in verband met financiële problemen, neem dan contact op met de klantmanagers schuldhulp van Werkatelier Toegang van de gemeente. U kunt ook een e-mail sturen naar schuldhulp@meierijstad.nl. Een professionele hulpverlener kijkt naar de oorzaak van uw financiële problemen en bespreekt met u wat u kunt verwachten en aan welke voorwaarden u moet voldoen. Startpunt Geldzaken is een initiatief van o.a. Nibud, Vereniging Eigen Huis. Gemeente Meierijstad is partner.

Geld
Tip de redactie!