Logo Geld & Zo

Geld & Zo is een gratis inloop voor mensen met vragen over geld en formulieren.

U kunt hier terecht voor problemen met papierwerk. Dat kan gaan om het schrijven van een brief, het invullen van formulieren, het op een rijtje zetten van inkomsten en uitgaven. Ook krijg je hulp bij het contact opnemen met organisaties zoals een energiemaatschappij, de zorgverzekering en de woningbouw voor het regelen van een eventuele betalingsregeling.

Je wordt geholpen door vrijwilligers, mensen zoals jij. Iemand die weet wat het is om problemen op dit gebied te hebben. Soms is het lastig om alleen een oplossing te vinden. Instanties werken niet altijd goed mee. De vrijwilliger helpt je om contact te leggen met deze instanties. Samen helpen we jou verder. Je hoeft je niet aan te melden. Kun je nooit overdag dan kunnen we voor de avond een afspraak maken. Kom langs bij Welzijn De Meierij Steeg 9f Schijndel (Spectrum) of neem contact op met Inge Schouwink 073-5441407.

In verband met de zomervakantie is Geld & Zo in de maand augustus alleen op donderdagochtend van 9.00 uur tot 11.30 uur geopend.

In de maand september zijn wij er ook weer op dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 1600 uur. Er staat altijd een kopje koffie of thee klaar!
Geld&Zo-12082019

Tip de redactie!