Glasvezel buitenaf gaat glasvezel aanleggen in buitengebied Meierijstad en Sint-Michielsgestel

Logo Glasvezel buitenaf

Het buitengebied van Sint-Michielsgestel en Meierijstad krijgt glasvezel! Voor de deadline van 7 mei heeft 50% van de inwoners al een glasvezelabonnement afgesloten. Dat is heel bijzonder! Hiermee is voldaan aan de belangrijkste voorwaarde van Glasvezel buitenaf, minimale deelname van 50%, om een glasvezelnetwerk aan te kunnen leggen. Goed nieuws dus voor de inwoners van het buitengebied in deze regio.

Maandag 7 mei onthullen we het definitieve percentage aan de wethouders van Meierijstad en Sint-Michielsgestel, in het bijzijn van de ambassadeurs en lokale verkopers. Een belangrijk moment voor alle betrokken partijen. Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf benadrukt de geweldige inzet: “Een geweldig resultaat dat de vraag naar een goede breedbandverbinding benadrukt en de inzet van gemeenten, ambassadeurs, lokale verkopers en inwoners weerspiegelt. Want wat is er veel werk verzet. Iedereen heeft zich volop ingezet, en met succes! Door het enthousiasme uit de regio komt er glasvezel.”

Nu of nooit.
Aanmelden voor glasvezel kan nog tot 7 mei door een abonnement af te sluiten bij één van de vijf dienstaanbieders. Inwoners die na de sluitingsdatum alsnog kiezen voor glasvezel betalen minimaal 995 euro extra.
Glasvezel

Tip de redactie!