logo welzijn de meijerij, WdM 1

De fietsverkoop bij Welzijn De Meierij, Steeg 9f te Schijndel is weer gestart met in achtneming van de 1 ½ meter afstand regel.

De vrijwilligers van de fietswerkplaats lappen oude fietsen op. De fietsen worden daarna te koop aangeboden voor de volgende doelgroepen uit Meierijstad:

1. Mensen met een minimum inkomen;
2. Mensen van wie de fiets gestolen is en die een bewijs hiervan van de politie kunnen laten zien.

Afhankelijk van de staat waarin de fiets verkeert, is de prijs vanaf € 40,00. Deze prijs staat vast.Er kan dus geen bod uitgebracht worden. Per kalenderjaar kan maar één fiets per persoon verstrekt worden, tenzij men meerdere fietsen door diefstal kwijtgeraakt is. Dit moet wel aantoonbaar zijn via een proces-verbaal.

Een fiets kopen bij Welzijn De Meierij kan iedere maandag en vrijdagochtend tussen 9:00 uur en 11:00 uur. Een aankoop betekent dat men garantie krijgt tot aan de poort. Welzijn De Meierij doet geen reparaties aan fietsen ook niet wanneer ze daar gekocht zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lamber van de Burgt (beheerder Welzijn De Meierij) iedere maandag en vrijdag tussen 9.00 uur en 11.30 uur op telefoonnummer 073-5441405.
Tip de redactie!