logo-repair-cafe

Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? met een trui waar mottengaatjes in zitten? Of met messen die niet scherp meer zijn of kettingen van kettingzagen die bot zijn. Weggooien? Mooi niet!

Welzijn De Meierij houdt voor het eerst op zaterdag een Repair Café Schijndel. Normaal is het Repair Café elke tweede dondermiddag van de maand open. Om de gehele gemeenschap te kunnen bedienen zal het Repair Café als pilot ook een paar keer op zaterdag geopend zijn. De eerste keer is op zaterdag 6 april van 09:30 uur tot 12:00 uur. Op deze zaterdag staan diverse vaklieden voor u klaar: elektriciens, naaisters, timmerlieden, slijper, klusjesmannen en fietsenmakers helpen u voor een vrijwillige bijdrage bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig.

Mensen die het Repair Café bezoeken nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, kleding, fietsen, speelgoed, alles wat het niet meer doet is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. Het gaat in principe om kleine klusjes, waarmee men niet naar de winkel gaat, die maximaal twee uur reparatietijd in beslag nemen en makkelijk te hanteren zijn. De bedoeling is dat u samen met de vakman de klus klaart. U bent van harte welkom!

Welzijn-de-Meierij_Repair-Cafe_zaterdag
Tip de redactie!