Ben je bestuurslid bij een sportclub in Veghel, Schijndel of Sint-Oedenrode? Kom dan op woensdagavond 17 april 2019 naar het eerste Meierijstad Sportcafé. “Want deze eerste keer hebben we iets heel bijzonders: een voorvertoning van de theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!'”, aldus de Sportraad Meierijstad. Deze (gratis) voorstelling gaat over het verbeteren van de prestaties en het versterken van de club. Naast deze voorstelling komt ook wethouder Coby van der Pas om de toolkit Veilig Sportklimaat voor sportclubs te introduceren. Aanmelding is gewenst.

Theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’
In de voorstelling zien we een vader die een andere aanpak probeert bij zijn zoon, waar hij ook de coach van is. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn… De voorstelling is onder andere gebaseerd op de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ waar 100.000 mensen van genoten hebben. De te tonen voorstelling wordt omarmd door NOC*NSF, 42 sportbonden en vele gemeenten. De reacties zijn zeer enthousiast.

Meer informatie
De voorstelling kunt u komen bekijken op woensdag 17 april 2019 tijdens het Meierijstad Sportcafé in Cultureel Centrum ’t Spectrum in Schijndel. De ontvangst is om 19.30 uur, het programma eindigt tegen 22.30 uur.
Een kaartje voor deze voorstelling kost normaal €17,50, echter de voorvertoning in het Meierijstad Sportcafé is gratis. De organisatie vindt het wel fijn als je je van te voren aanmeldt. Dat kun je doen via secretaris@sportraadmeierijstad.nl. Voor meer informatie over de voorstelling, waaronder de trailer, kijk op de website datschietlekkeropzo.nl.
Tip de redactie!