open-coffee-het-groene-woud

Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Open Coffee het Groene Woud organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten op wisselende locaties. Op woensdag 9 oktober is men te gast bij Zonnewende, een groepsaccommodatie gelegen in een bosrijke omgeving. Tussen 9 en 11 uur ben je van harte welkom op het adres Esscheweg 78 in Sint-Michielsgestel. Emile Nagel zal als gastheer optreden en u meenemen in de mogelijkheden die dit verborgen pareltje te bieden heeft.

Aanmelden mag op opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com , maar hoeft niet.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).
Tip de redactie!