#DOESLIEF – een klein gebaar… ook in Schijndel

In deze bizarre tijden zitten veel mensen al een hele poos noodgedwongen thuis. Sociale contacten zijn tot het minimum beperkt. Daarom willen de dorps/wijkraden van Schijndel deze mensen een hart onder de riem steken in samenwerking met Welzijn de Meijerij.

De vraag is als volgt: willen alle inwoners van Schijndel, jong en oud, één of meerdere ansichtkaarten maken op stevig papier (maat plm 10×15 cm = een half A4-tje dubbel gevouwen). Op de voorkant kun je iets maken over “bloemen” of een willekeurig ander onderwerp. Dat kan zijn een leuke tekening, een mooi (plat) werkstukje, een aardig gedicht of een opbeurende spreuk. Je mag er je naam op schrijven en je kunt het in een enveloppe doen maar dat is niet noodzakelijk. Aan de binnenkant kun je iets schrijven, maar wij kunnen er ook zelf voor zorgen dat er een aardige tekst in komt. Wij brengen dan de kaarten naar mensen die zich daardoor gesteund voelen.

De kaarten kunnen tot uiterlijk zondag 19 april in de brievenbus gestopt worden (liever niet aanbellen) bij de volgende adressen:

* wijkcentrum Bloemenwijk, Papaverstraat 17
* Richard Huijberts, Schutsboom 1
* Joyce van der Horst, Pastoor v. Luijtelaarstraat 27
* Ans Vink, de Cock van Neerijnenstraat 13
* wijkgebouw de Schakel, Eerdsebaan 1
* Wim van de Aa, Wilhelminalaan 7
* Linda Braat, Steenbok 17
* Wim van der Rijt, Van Beethovenstraat 58
* Ben van Raaij, Rossinistraat 44
* Tessa van Roosmalen, Teeuwishoek 11

Alvast bedankt voor de medewerking. Die wordt zeer gewaardeerd.
Tip de redactie!