Het Zigeunermeisje, door Het Kleine Theater bij KEG

KEG Schijndel

Alweer de laatste KEG voorstelling van het voorjaar!

Er zat een klein Zigeunermeisje huilend op een steen, helemaal alleen, al honderden jaren. Ze heeft er genoeg van! Ze houdt helemaal niet van huilen. Waarom zit ze nou toch ook in zo’n verdrietig liedje. Zat ze maar in een vrolijker liedje! Ze heeft haar wens nog maar net uitgesproken of er verschijnt een personage uit een ander liedje, en daarna nog een, en nog een… tot er ineens een prins voor haar neus staat. Uiteindelijk is ze alles behalve alleen.

Een vrolijke, muzikale voorstelling vol oud Hollandse liedjes en gekke personages. Een feest van herkenning voor iedereen tussen 2 en 100 jaar! Het Zigeunermeisje won het Gouden Ei op de Parade 2015.

Het Kleine Theater

Het Kleine Theater bestaat uit Anke Engels en Vimala Nijenhuis. Zij maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor (groot)ouders. En alles wat daartussen in zit.

Reserveren:

Wilt u reserveren voor deze super grappige voorstelling stuur dan een mailtje naar: kegtheater@gmail.com  Kaarten zijn €5,-  Zondag 8 april om 14.00 uur in ’t Spectrum.

zigeunermeisje, KEG
Foto: KEG
Tip de redactie!