“Wij zijn thuis foto” nu ook in Schijndel

Helaas moeten we de komende tijd nog zoveel mogelijk binnen blijven. Omdat deze tijd uniek is in de geschiedenis en iedereen zoveel mogelijk binnen blijft heeft initiatief nemer Igor Swinkels een leuke manier bedacht om in Nederland leuke WIJ ZIJN THUIS foto’s te maken. Hij roept daarom op om alle fanatieke (amateur, professional en mobiel telefoon) fotografen in Nederland uit te dagen om ook op pad te gaan om mensen/families op de drempel van de voordeur te fotograferen in je eigen omgeving. Uiteraard op gepaste afstand.

Wij zijn thuis foto in Schijndel

In Schijndel heeft fotograaf Lieke van Grinsven het project omarmt en inmiddels ook de eerste foto’s gemaakt van gezinnen voor het huis.

Lieke heeft in 2017 haar diploma als vakfotograaf gehaald aan de Fotovakschool. Zij zit nu in het laatste jaar van de HBO opleiding Photographic Design ook aan de Fotovakschool, onderdeel van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie te Eindhoven.

Wil je zelf ook een mooi portret in je deuropening laten maken? Neem dan contact op met Lieke van Grinsven. Dit kan via het mailadres  plvangrinsven@gmail.com of telefoonnummer 0612280444. Facebook pagina van Lieke van Grinsven.

Hieronder een impressie van enkele gezinnen die Lieke op de foto heeft gezet.
Tip de redactie!