Wedstrijdverslag: VCH Schijndel DS1 speelde tegen Saturnus/Hendriks Coppelmans DS3.

logo VCH

De dames van VCH begonnen de eerste set wat chaotisch waardoor er vroeg in de wedstrijd wat punten weggegeven werden aan tegenstander Saturnus/Hendriks Coppelmans. In de loop van de eerste set en na een time out werd de rust in het spel terug gevonden en kon het deze set ook nog winnen met 25-22. De tweede set begon het team in dezelfde samenstelling een speelde VCH Schijndel en maakte de nodige punten. Maar op cruciale momenten was Saturnus net iets slimmer dan VCH en daardoor werd deze set verloren werd met 18-25. In de derde set kon men zich niet herpakken en bleef men een beetje hangen in het verlies van de vorige set. VCH verloor daarom ook relatief eenvoudig de set en kwam daardoor op een 1-2 achterstand. Tijdens de vierde set gingen beide teams gelijk op waardoor het nog spannend werd. Helaas werden er door VCH Schijndel op het laatst wat punten weggegeven waardoor er geen vijfde set kwam deze set eindigde met een stand van 21-25.

De wedstrijd eindigde hierdoor met een verlies van 1-3.

Op zaterdag 8 december speelt VCH Schijndel thuis tegen Ovoco DS1 om 16.00u.