De jeugd mag weer sporten!

Bij diverse sportclubs in Schijndel komt het trainen weer langzaam op gang. De verenigingen hebben zich de afgelopen tijd beziggehouden met het maken aanrijroute, looproutes en trainingsschema’s om zo aan de richtlijnen te kunnen voldoen zodat er gestart kon worden.

Zo ook bij SV Avanti ’31 waar wij een kijkje gingen nemen afgelopen maandag. De kinderen werden afgezet met de auto en werden door de begeleiders naar de goede plek gestuurd. Daar werden ze opgevangen door de trainer. In kleine groepen konden de kinderen daarna weer heerlijk sporten met de andere kinderen.

Binnenkort zal ook de jeugd van 13 tot en met 18 kunnen starten met trainingen. Zodra dit allemaal goed verloopt zullen ook niet leden mogen aansluiten.

WV Schijndel

Op 5 mei mochten de jeugdleden onder 12 van WV Schijndel na 2 maanden weer de baan op om te gaan trainen. Onder leiding van Albert Ketelaars en zijn assistenten konden 23 leden weer samen trainen. Ook hier werden de RIVM richtlijnen gevolgd zodat ouders niet welkom waren op het sportpark. Op donderdag mogen de 13- en 14-jarige leden de training hervatten.

Geplaatst door Wielervereniging Schijndel op Dinsdag 5 mei 2020

RKSV Schijndel

Ook bij RKSV Schijndel heeft de jeugd tot en met 12 jaar de eerste training er op zitten. Bij RKSV Schijndel is ook hard gewerkt om een trainingsschema op te stellen zodat de jeugd onder 18 weer kan gaan trainen.

De afgelopen dagen is achter de coulissen hard gewerkt om het trainen voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar mogelijk te maken.

Geplaatst door RKSV Schijndel op Dinsdag 5 mei 2020

Foto’s training jeugd t/m 12 bij SV Avanti ‘31

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!