Schorsbos op zoek naar bouwhal voor praalwagens

Schorsbos carnaval

De optocht- en PR commissie van Schorsbos zijn op zoek naar een bouwhal om de praalwagens voor de optocht te kunnen bouwen. In de afgelopen jaren ziet de organisatie een terugval in het aantal praalwagens dat deelneemt aan de optocht en een van de redenen hiervan is dat er bijna geen locatie’s meer beschikbaar zijn waar de praalwagens gebouwd kunnen worden. De organisatie is daarom al enige tijd op zoek naar een ruimte (hal) waarin alle of bijna alle wagens gebouwd kunnen worden. De reden hiervoor is dat er dan gezamenlijk  aan meerdere wagens gebouwd kan worden en het kabinet kan gaan zorgen voor materialen in de breedste zin van het woord. Verder kan op deze manier ook de ervaring overgedragen worden van de ervaren bouwers naar de nieuwere bouwers zodat zij de kneepjes van het vak leren en zo het voortbestaan van de optocht in de toekomst gegarandeerd wordt.

De organisatie wil er alles aan doen om in de toekomst een mooie optocht voor Schorsbos te kunnen blijven organiseren waar ook mensen uit de omgeving graag naar komen kijken. Het voordeel hiervan is dat deze mensen niet alleen een mooie optocht zien maar ook Schijndel met al zijn charmes en ondernemers. U ziet dat het alleen maar een win win situatie kan zijn en daar vragen wij uw hulp bij.

Mocht u, of iemand die u kent, een hal hebben en is misschien bereid om deze tegen een geringe prijs te verhuren tussen oktober 2017 en maart 2018 dan willen wij daar graag mee in contact treden.

Helpt u ons ?

U kunt contact opnemen met Harrie van Herpen via e-mail: harrievanherpen@hotmail.com of bellen kan ook (06) 51 29 25 62.

 

 

 

Tip de redactie!