Christel de Laat bijt spits af in nieuwe zaal in ’t Spectrum in Schijndel!

logo t spectrum

In seizoen 2019-2020 presenteert Theater De Blauwe Kei in samenwerking met Spectrum Podium circa zestien voorstellingen in de spiksplinternieuwe zaal in ’t Spectrum in Schijndel. In april en mei staan er echter al drie kennismakingsvoorstellingen op het programma. Christel de Laat, Steven Brunswijk en de jeugdvoorstelling Agent & Boef komen alvast proefdraaien in de zaal.

Op de vraag wie er perfect is om de allereerste kennismakingsvoorstelling te spelen is uiteraard maar één juist antwoord: Christel de Laat. In haar eigen Schijndel bijt het improvisatietalent graag het spits af op dinsdag 23 april. Ze speelt dan haar voorstelling ‘Zijn Daar Nog Vragen Over?, waarin ze de interactie met het publiek niet uit de weg gaat. Op woensdag 8 mei staat Steven Brunswijk, voorheen ook wel bekend als de Braboneger, op de planken. Hij vindt humor de beste manier om onderwerpen bespreekbaar te maken en gaat daarom in zijn voorstelling Van Slaaf Tot Meester in op de slavernij. Voor de jeugd staat op zondag 26 mei Agent & Boef op het programma, een dolenthousiaste kindervoorstelling gebaseerd op de gelijknamige prentenboeken.

Kaarten voor de drie kennismakingsvoorstellingen zijn nu al te bestellen op www.blauwekei.nl. Op dinsdag 7 mei om 23.00 uur wordt het gehele theaterprogramma van De Blauwe Kei voor seizoen 2019-2020, waaronder dus ook de zestien voorstellingen in Schijndel, bekend gemaakt op www.blauwekei.nl.
Programma spectrum

Tip de redactie!