Cursus voor ‘t Zelfde Geld – Inzicht in geldzaken

logo welzijn de meijerij, WdM 1

Welzijn De Meierij start een cursus voor iedereen die een goed inzicht wil krijgen in zijn inkomsten en uitgavenpatroon.

De cursus heet voor ‘t Zelfde Geld. In 8 bijeenkomsten komen allerlei onderwerpen aanbod om je financiën en administratie zo goed mogelijk op orde te krijgen en te houden. Je krijgt inzicht in je inkomsten en uitgaven door middel van een kasboek. Je leert internetbankieren en je leert natuurlijk van elkaar. Zo leer je rond te komen met je (beschikbare) inkomen.

De cursus wordt gratis aangeboden vanuit het project Geld & Zo. Je betaalt alleen voor de cursusmap €15,00. De map is geschreven in eenvoudige en duidelijke taal. Je kunt de map na de cursus gebruiken om al je administratie te ordenen en zaken terug te zoeken. Mensen die niet in Nederland op school gezeten hebben moeten wel een gesprek in het Nederlands kunnen voeren, eenvoudige zinnen kunnen lezen (niveau eind basisonderwijs) om de cursus te kunnen volgen.

De cursus start op maandag 26 oktober van 19.00 uur tot 21.15 uur bij Welzijn De Meierij Steeg 9f in Schijndel. De cursusdagen zijn verder 2 november, 9 november, 16 november, 23 november, 30 november, 7 december en 14 december 2020. Meld je zo snel mogelijk aan: 073-5441400 of bij de administratie van Welzijn De Meierij Schijndel. Vol=vol. We werken in een kleine groep van maximaal 10 personen. Mochten er niet voldoende aanmeldingen zijn, dan start de cursus later.

Geld-WdM
Tip de redactie!