Schorsbos carnaval

Jeugdoptocht Schorsbos in Wijbosch

Het carnavalsseizoen 2018 is inmiddels in volle gang. De carnavalskriebels komen tot leven. Ideeën ontpoppen, er wordt weer volop gebouwd, getimmerd en geverfd.

Doe jij ook mee aan de 55ste jeugdoptocht op zaterdag 10 februari 2018?

De jeugdoptocht is voor kinderen en jeugd van 0 t/m 17 jaar. Deelname aan de optocht is gratis. Als deelnemer ontvang je een medaille, snoepzak en een geld-envelop. Naast het plezier, is dit toch zeker de moeite waard om mee te doen.

De start van de optocht is om 13:11 uur vanaf het dorpsplein Shared Space bij Dorpscentrum De Schakel. Ja mag natuurlijk ook gezellig komen kijken.

Na afloop van de jeugdoptocht ben je van harte welkom in De Schakel bij “Spektakel in de Schakel”.  Daar is ook de prijsuitreiking en de trekking van de loterij.

Meer informatie over de jeugdoptocht Schorsbos kun je vinden op onze website jeugdoptocht.schorsbos.nl.

Spektakel in de Schakel

Dit is de meest gezellige plek om te zijn na de Jeugdoptocht Schorsbos op zaterdag. Maar ook op maandag 12 februari en dinsdag 13 februari is het een waar Spektakel in de Schakel.  Vanaf 14:00 uur kun je hier terecht voor carnaval voor jong en oud.

Op maandag en dinsdag  is er een springkussen, een verkeersplein voor de kleintjes en er worden ballonnen omgetoverd tot leuke figuren.  Er zijn optredens, spelletjes en muziek, maar het  hoogtepunt van de dag is de ongekend populaire en hilarische stoelendanswedstrijd. Deze staat ook in 2018 weer op het programma, zodat er fanatiek kan worden gestreden om de winst.

De Schakel, Wijbosch
Tip de redactie!