Beursvloer Schijndel: Schijndel maakt zich op voor de eerste Maatschappelijke Beursvloer

logo-beursvloer-schijndel

 

Op dinsdag 11 oktober wordt de beursvloer om 15.30 uur met een slag op de gong geopend door burgemeester Jetty Eugster. Bij binnenkomst worden maatschappelijke organisaties en ondernemers verwelkomd en de weg gewezen door vrijwilligers en hoekmannen en –vrouwen. In de aula van het gastvrije Elde College vindt ieder zijn en haar weg naar een van de vijf hoeken waar de diensten worden uitgewisseld.

Zo’n 50 ondernemers hebben zich ondertussen aangemeld en er zijn 85 hulpvragen ingediend. De vragen zijn gecategoriseerd onder de noemers Advies (juridisch, financieel, technisch, ICT), Coaching, training & onderzoek, Marketing, communicatie & PR, Materialen & faciliteiten en Menskracht (klussen & activiteiten). Een greep uit de vele vragen: advies bij het vernieuwen van een dansvloer, een training over hospitality, hulp bij het vormgeven van een nieuwe huisstijl, potten verf voor een dagbesteding, de buitengevel van Bizzi opknappen, een laptop voor een penningmeester en sinterklaascadeaus.

Een spreekstalmeester praat iedereen bij en een notaris controleert of alle gegevens juist zijn afgesproken en schriftelijk vastgelegd.

De voorbereiding was al een groot succes. De organisatie van de beursvloer is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Schijndel, het Oranje Fonds, de Rabobank en tal van sponsoren. Tijdens de beursvloer maken ondernemers en maatschappelijke organisaties kennis met elkaar, worden nieuwe verbindingen gelegd en unieke afspraken gemaakt.

Via de media houden wij u de komende tijd op de hoogte over de daadwerkelijke uitvoering van de gemaakte afspraken. De werkgroep hoopt met deze beursvloer een fundament te hebben gelegd voor een jaarlijks terugkerend maatschappelijk evenement.

Meer weten over de Maatschappelijke Beursvloer Schijndel? Mail naar angelique@beursvloerschijndel.nl of bel 06 – 38 35 13 04.
Tip de redactie!