Vrijdagavond naar Soos Cosy Up, zondagmiddag naar Speelhonk de Zwengel

de-zwengelKen jij Soos Cosy Up?

Elke vrijdag-avond komen er een heleboel jongeren naar de Soos. Ze gaan naar de disco om daar samen met vrienden en vriendinnen te luisteren naar de muziek. Er kan ook volop gedanst worden. De DJ’s laten een spetterende lichtshow zien en zij draaien voor iedereen hun favoriete muziek.

Houd je meer van spelletjes, dan kun je bij de Soos ook alle kanten op. Je kunt er Wii-en, biljarten, auto-racen, flipperen en een partijtje tafelvoetballen.

Soos Cosy Up is elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur open voor jeugd vanaf groep 6. De entree is € 0,70 per avond. De eerste keer betaal je ook € 0,70 voor een pasje. Breng bij inschrijving (een kopie van) je ID mee.

Wil je je verjaardag vieren tijdens een Soosavond? Neem dan even contact op met een van de leiders. Zij kunnen je vertellen wat er kan en wat de kosten van zo’n feestje zijn.

Je vindt Soos Cosy Up op Smaldonkstraat 6 in Schijndel (tel. 073-5493820, alleen tijdens openingsuren van de Soos). Voor meer info kun je ook kijken op onze website: www.de-zwengel.nl (nu ook geoptimaliseerd voor mobiele devices).

Vroijke vogels bij Speelhonk de Instuif

Zondagmiddag 9 oktober wordt er weer volop geknutseld bij Speelhonk de Instuif. Deze zondag maken we vrolijke vogels. Heb je geen zin om te knutselen, dan kun je gewoon lekker spelen: Wii-en, auto-racespel, flipperen en biljarten. Buiten op het speeltoestel en de schommels kun je je energie kwijt en er staan skelters, fietsen en steps klaar voor jullie.

Speelhonk de Instuif is elke zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur open voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar. De entree is € 0,70. De eerste middag betaal je ook €0,70 voor een pasje. Je vindt Speelhonk de Instuif in De Zwengel, Smaldonkstraat 6 in Schijndel, tel. 073-5493820 (alleen tijdens openingsuren van het Speelhonk). Voor meer info kun je ook kijken op onze website: www.de-zwen
gel.nl
.
Tip de redactie!