Kom kennismaken tijdens de Informatieavonden van het Elde College

Logo Elde College

Op donderdagavond 21 november en dinsdagavond 26 november zijn leerlingen van groep 8 en 7 en hun ouders welkom op de Informatieavonden van het Elde College in Schijndel. Ouders krijgen voorlichting over het voortgezet onderwijs en de verschillende brugklastypen. Voor de leerlingen van groep 8 en 7 zijn er speciale lessen waarbij op een leuke manier kennis wordt gemaakt met de school en het voorgezet onderwijs.

De avonden worden twee keer georganiseerd en zijn identiek. Dat betekent dat één bezoek volstaat. De avond start om 18.30 en eindigt om 20.15 uur en vindt plaats op het Elde College in Schijndel. Aanmelden voor de avond gaat via www.eldecollege.nl/infoavond.

Voor de leerlingen uit groep 8 die de smaak te pakken hebben, heeft het Elde College ook Minilessen op de agenda staan. In Schijndel op woensdagmiddag 11 december en op 5 februari. In Sint-Michielsgestel op woensdagmiddag 12 en 19 februari. Tijdens een speciaal middagprogramma wonen kinderen lessen bij. Leerlingen die mogelijkerwijs tweetalig vwo willen gaan doen, zijn welkom tijdens Cool Campus in Schijndel, ook op 11 december en op 5 februari. Aan de hand van uitdagende workshops die een link hebben met de Angelsaksische cultuur, maken de groep 8 leerlingen kennis met het tweetalig vwo.

Uiteraard staan de open dagen ook op de planning. Deze vinden plaats op vrijdag 24 en zondag 26 januari in Schijndel en op 2 februari in Sint-Michielsgestel.
Elde-College-Algemeen