BakkieKoffie Schijndel op zoek naar nieuwe zaakhouder

Logo Bakkie Koffie Schijndel De franchiseorganisatie BakkieKoffie is op zoek naar een nieuwe franchisenemer voor de vestiging aan de Hoofdstraat in Schijndel. De huidige eigenaar Jolanda Baan, heeft onlangs met pijn in het hart besloten om, in verband met privé-omstandigheden, de zaak te willen overdragen.

Beste Koffiezaak van Brabant

BakkieKoffie Schijndel bestond op 3 mei 1 jaar en werd begin dit jaar al uitgeroepen tot de Beste Koffiezaak van Brabant. “We kunnen dus stellen dat het concept zich in Schijndel al ruimschoots heeft bewezen en een uitstekende naam heeft opgebouwd. Brabants Beste Koffiezaak wordt door de gasten beoordeeld met een 9.2 gemiddeld en heeft al vele vaste gasten. Er liggen dus alle kansen om deze prachtige zaak uit te bouwen, aldus de eigenaar van het concept, Job van den Aker van BakkieKoffie Nederland.

Een eigen stempel drukken

De nieuwe franchisenemer komt door het uitstekende voorwerk van Jolanda in een gespreid bedje. Het concept van BakkieKoffie is echt tot achter de komma uitgedacht, maar voor elke zaakhouder is er ruimte om een eigen draai te geven en zo een eigen stempel te kunnen drukken, ondersteund door ervaren ondernemers.

Interesse?

Altijd al gedroomd van een eigen gezellige koffiezaak; ondernemersbloed in je aderen en niet te beroerd om hard te werken? Dan is dit misschien wel een mooie kans! Kom jij uit Schijndel of directe omgeving, heb je ervaring in de horeca, ben jij de ideale gastvrouw of -heer, herken je je helemaal in onze missie en merkwaarden aandacht, verbinding en onthaasten en vind je dat ondernemen en een leuk team aansturen echt iets voor jou is? Reageer dan snel.

Vanwege de huidige bijzondere omstandigheden, kan BakkieKoffie ook helpen met afwijkende en bijzondere voorwaarden zodat een (financiële) start wat makkelijker wordt. Mensen met interesse kunnen terecht op de website www.bakkiekoffie.nl . Rechtstreeks mailen kan ook naar info@bakkiekoffie.nl

Bakkie Koffie to go
Tip de redactie!