weekend 24 2020 schijndel

Langzaam aan komen de kleinschalige evenementen en samenkomsten weer op gang, maar ook blijven er online nieuwe initiatieven bij komen. Zo zal bijvoorbeeld Jan de Jong op zondag middag een online Vinyl programma houden.

Vrijdag kan er van 11.00 tot 14.30 genoten worden van Streetfood Friday op de duin in Schijndel, waar 2 enthousiaste ondernemers verse gerechten maken. Bij de Schaapskooi zal deze avond de Zwoele zomeravond serie van start gaan met deze editie als thema “Hamburgers”. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan kun je bij ’t City theater terecht bij een groot overdekt terras op vrijdag en zaterdag.

Op zaterdag ochtend kunnen de allerkleinste weer meedoen met het kaboutervoetbal bij RKSV Schijndel. ’s Middags zal er weer een inloopconcert plaatsvinden in de Sint Servatiuskerk op de markt. Van 13:15 tot 13:45 zal Hans van den Boomen het Smits-orgel bespelen. Iedere zaterdag klinkt tijdens de weekmarkt in Schijndel het carillon. Deze zaterdag zal om 14:00 het carillon door Joost van der Werf bespeeld worden.

Deze zondag start Jan de Jong bekend van de vinylavonden in bijvoorbeeld de Hopbel met een online vinyl show. Tijdens het online programma “Jukebox” zal Jan de tijden van weleer laten herleven met zijn muziek.

Geniet van het weekend, maar houdt de regels van het RIVM en de lokale horeca goed in acht.

Heb je zelf een leuk initiatief of evenement dat je onder aandacht wil brengen? stuur ons dan een mail naar info@Schijndel-Online.nl of een Appje naar 06-82255837.
Tip de redactie!