Wedstrijdverslag: HCB ‘92-HV Zephyr zondag 28/10/2018

logo-zephyr-Schijndel

Zondag 28 oktober 2018 speelde de dames van Zephyr de uitwedstrijd tegen HCB’92. Na twee weken rust waren de dames uit Schijndel gebrand om te winnen. Ze gingen dan ook goed van start toen Yvonne van der Burgt in de eerste aanval meteen wist te scoren. Daarna ging het gelijk op, de dames uit Boxtel en Schijndel scoorden om en om. Er werd gescoord door onder andere Melania Moraru, Sonja van Hamond en Sabrina Timmermans. Angela van Rijbroek werd goed vrijgespeeld en wist daardoor via een mooi onderhands schot op goal te scoren. Zephyr kreeg door een aantal verdedigingsfouten meerdere penalty’s tegen. Hiervan wist keeper Alisha de Wit er een tegen te houden. Ze stond goed te keepen tijdens de wedstrijd en wist meerdere schoten tegen te houden. Net voor de rust wist Loes Ketelaars een mooie bal strak in de bovenhoek te scoren.

Na de rust kwam Angela van Rijbroek door goed samenspel weer vrij en kon vanuit de hoek scoren. Hierna viel Zephyr even terug. In de verdediging liep het minder goed en in de aanval hadden de dames meerdere keren balverlies. HCB wist hier goed gebruik van te maken waardoor ze konden uitlopen. Toch wisten Esther van Eggelen en Sabrina Timmermans nog te scoren van afstand. Dit bracht de eindstand op 17-10, waardoor de dames van Zephyr de punten niet mee naar huis konden nemen. Doelpunten: Sabrina Timmermans 3, Angela van Rijbroek 2, Yvonne van der Burgt 1, Esther van Eggelen 1, Sonja van Hamond 1, Loes Ketelaars 1, Melania Moraru 1.