Beeldvormende avond gemeente Meierijstad op 24 oktober

logo Gemeente Meierijstad

Donderdag 24 oktober wordt in het bestuurscentrum en Sint Oedenrode een beeldvormende avond voor de gemeenteraad gehouden. Vanaf 19.30 uur wordt er gesproken over onderstaande onderwerpen. De vergadering is openbaar en je bent van harte uitgenodigd om deze bij te wonen.

Op het programma staat:

• Sociaal domein breed

Wat is de laatste ontwikkeling op de monitorings- en sturingsmogelijkheden voor de raad op het gemeentelijk beleid en specifiek op het sociaal domein? Hoe ziet de omgekeerde toets er uit en waarom doen we het?

Vervolgens is er een gesprek met de raad over het sturen op tactisch niveau binnen het Sociaal Domein. Welke ideeën leven er en wat zijn de wensen vanuit de raad?

• Bouw scholen nieuwe stijl

Hoe kan de gemeente op basis van een innovatieve manier van aanbesteden bij de bouw van nieuwe schoolgebouwen financiële voordelen behalen?

Het bestuur van de stichting SAAM Scholen heeft de afgelopen jaren bewezen dat dit kan en zal deze aanpak toelichten aan de raad.

Inspreken

Wilt u op één van deze onderwerpen of een ander onderwerp inspreken? Neem dan contact op met de griffie (e-mail griffie@meierijstad.nl of tel. 14 0413). Aanmelding is mogelijk tot 23 oktober, 12.00 uur. De spreektijd is maximaal vijf minuten per inspreker.

Beeldvormende avond

Tip de redactie!