56 klussen aangemeld voor nldoet op 9 en 10 maart in Meierijstad

Op 9 en 10 maart organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden andere organisaties in het land, weer NLdoet. Ook honderden vrijwilligers uit Meierijstad steken hun handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Samen werken ze aan maar liefst 56 klussen in alle hoeken van Meierijstad.

Zo gaat het Wooninitiatief Kamille in Sint-Oedenrode met vrijwilligers een grote woontuin omtoveren tot een gezellige ontmoetingsplek voor de hele buurt. Stichting Join Us creëert een gezellige huiskamer voor de jongeren in het jongerencentrum De Kluis in Veghel. En in Schijndel maakt stichting Dier Mens Natuur het dierenpark en dierenverblijven klaar voor de zomer.

Wil jij ook een dagje vrijwillig de handen uit de mouwen steken voor een organisatie uit Meierijstad? Doe dan mee aan NLdoet op 9 en 10 maart. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook. Voor een volledig overzicht van alle klussen in Meierijstad kijk op www.NLdoet.nl. Via deze website kun jij je ook aanmelden voor één van de klus.

Tip de redactie!