Amateurvoetbal vanmiddag weer verder na carnavalsweekeinde

Vandaag wordt er na een vrij weekend in verband met het carnaval weer volop gevoetbald bij de zondagamateurs. Zo ook door onze Schijndelse verenigingen Schijndel/De Wit, SV Avanti’31 en WEC.

SV Avanti’31 – Zwaluw VFC

Een heuse topper vanmiddag in de derde klasse C wanneer nummer 2 van de ranglijst SV Avanti’31 het thuis opneemt tegen nummer 3 Zwaluw VFC. SV Avanti’31 heeft momenteel 6 punten voorsprong op Zwaluw VFC en maar 1 punt achterstand op de koploper Real lunet. Het zal de mannen van Henry van Wanrooy er alles aan gelegen zijn om in het spoor van Real Lunet te blijven, maar een makkelijke wedstrijd zal het vanmiddag zeker niet worden.

De wedstrijd op sportpark de Molenheide staat vanmiddag onder leiding van dhr. S. Dammers.

Real Lunet – Schijndel/De Wit

Het team van Schijndel/De Wit heeft nog geen makkelijk seizoen in de derde klasse C. Dat is ook af te leiden uit de 13e plek op de ranglijst. De ploeg heeft tot op heden 6 punten weten te behalen. Wil men gaan voor lijfsbehoud in de derde klasse, dan zullen er nog toch echt puntjes gesprokkeld moeten gaan worden. Dat zal met de zware uitwedstrijd van vanmiddag lastig worden. Schijndel/De Wit speelt dan tegen koploper Real Lunet. Het zou zichzelf, maar ook plaatsgenoot SV Avanti’31 een groot plezier doen om een of zelfs drie punten mee naar huis te nemen.

De wedstrijd van vanmiddag wordt gespeeld op Sportpark Bergenshuizen in Vught. De wedstrijd zal onder leiding staan van de heer L. Uitterhoeve, die om half drie de wedstrijd zal laten beginnen.

WEC – Maliskamp

WEC speelt vanmiddag als koploper in de 4e klasse F tegen de nummer 5 op de ranglijst Maliskamp. WEC heeft in de 4e klasse F op dit moment 4 punten voorsprong op de nummers 2 (Nulandia) en 3 (FC Schadewijk). Men zal er alles aan willen doen om deze voorsprong te behouden. Nulandia en FC Schadewijk spelen vanmiddag tegen relatief eenvoudige tegenstanders, dus de mannen van trainer Bas v/d Veerdonk zullen ook nu weer vol gaan voor de winst.

De wedstrijd op Sportpark de Glorie zal om half drie starten.

Zoals gebruikelijk kunt u hier zo spoedig mogelijk na afloop van de wedstrijden de uitslagen terugvinden.

RKSV Schijndel

 

 

Tip de redactie!