Zaalvoetbaltoernooi SEM voor KiKa brengt ruim €1000,- op

logo-sem

Op zaterdag 29 mei 2017 heeft het SEM voor KiKa toernooi plaatsgevonden in sporthal de Dioscuren in Schijndel. Het is de tweede keer dat Stichting SEM een evenement organiseert waar de gehele opbrengst naar een goed doel gaat. Na de vorige keer gebiljart te hebben bij het ‘Biljart voor Wilhart’ werd er vandaag dus gevoetbald in de zaal. De insteek was dat bedrijven met een team meededen en vervolgens in de kantine de veiling bij woonde. Alle opbrengsten van de avond zijn voor KiKa. De stichting die onderzoeken naar kinderkanker betaalt om zo in de toekomst meer kinderen te kunnen genezen van kanker.

De eerste wedstrijden begonnen al om 18:30 en de finale werd om 22:00 gespeeld. Die finale ging tussen Team tapperij de Beurs en het eigen SEM-team. Waar het SEM-team een 3-0 voorsprong uit handen gaf en de wedstrijd eindigde in 3-3. Dit betekende dus een spannende penaltyserie voor de beslissing. Deze penaltyserie eindigde ook in een gelijke stand waardoor er dus om en om penalty’s genomen werden. Uiteindelijk was het SEM dat toch aan het langste eind trok.

Verder viel op dat het een bijzonder sportief toernooi was, en waar het mede dankzij de inzet van alle vrijwilligers soepel is verlopen. Na het toernooi was er in de kantine nog een veiling en natuurlijk de prijsuitreiking. Bij de veiling waar goed geboden werd zaten een aantal leuke en gesponsorde items, aangeleverd door de deelnemende teams zelf of door sponsoren.

Dankzij al de teams, sponsoren en vrijwilligers is de opbrengst voor KiKa maar liefst €1015,70. Een mooi bedrag voor het goede doel. Namens de organisatie willen we dan ook graag iedereen bedanken die een steentje bijgedragen heeft.
Tip de redactie!