Heerlijk weer vandaag voor weer een ronde in het zondag amateurvoetbal. En wat is er dan mooier als er een heuse topper op het programma staat.

WEC – Nulandia

In de 4e klasse H gaat koploper WEC het vanmiddag thuis opnemen tegen nummer twee Nulandia. Bij winst kan WEC een mooi stap zetten richting het kampioenschap in deze klasse. De nummer 3 FC Schadewijk speelt immers een lastige thuiswedstrijd tegen de nummer 6 Avesteyn. Na deze ronde zijn er nog 3 wedstrijden te spelen waarbij er voor WEC nog wedstrijden op het programma staan tegen Avesteyn (uit), Cito (thuis) en Maliskamp (uit).

De wedstrijd op sportpark de Glorie start om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer J. van Rossem

Haarsteeg – SV Avanti’31

Avanti speelt vanmiddag een uitwedstrijd tegen Haarsteeg dat onderaan staat in de 3e klasse C. Op papier een relatief eenvoudige wedstrijd, maar die blijken vaak toch erg lastig te zijn. Het is daarom belangrijk dat het team van juiste focus heeft voor deze wedstrijd om zo de winst te pakken en in het spoor te blijven van koploper Real Lunet. Real Lunet speelt vanmiddag thuis tegen Taxandria dat 10e staat. Als SV Avanti vanmiddag wint tegen Haarsteeg dan kan het daarmee Schijndel/De Wit een mooie dienst bewijzen. Schijndel/De Wit zou dan bij winst op FC Engelen Haarsteeg voorbij kunnen gaan in het klassement.

De wedstrijd in Haarsteeg wordt gespeeld op Sportpark Haarsteeg (Priemsteeg, Vlijmen) en start om 14.30 uur. De wedstrijd zal onder leiding staan van de heer v/d Heyden.

Schijndel/De Wit – FC Engelen

Schijndel/De Wit speelt vanmiddag een belangrijke thuiswedstrijd tegen nummer zes van de ranglijst FC Engelen. Bij winst van Avanti op Haarsteeg zou men immers de 13 plek kunnen inruilen voor plek 12 op de ranglijst. Schijndel/De Wit weet in de tweede helft van het seizoen betere resultaten te behalen en het zou mooi zijn als men deze lijn vanmiddag kan doortrekken. Men zou het seizoen dan toch nog met een positief gevoel kunnen afsluiten, met nog wedstrijden voor de boeg tegen Nieuwkuijk (Thuis), Haarsteeg (Thuis), Nieuwkuijk (uit) en Real Lunet (Thuis). Hiermee heeft men dus alles nog zelf in de hand en zou men zelfs Avanti nog kunnen helpen door in de laatste ronde een resultaat te behalen tegen Real Lunet.

De wedstrijd vanmiddag op het Zuideinderpark start om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer H. de Graaff.

Wedstrijdmascotte bij deze wedstrijd is Britt Smits.

WEC,VOW,Voetbal
Foto: WEC
Tip de redactie!