logo welzijn de meijerij, WdM 1

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Het steunpunt brengt hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar.  Daarom is men steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode.  Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Vrijwilliger met kennis van fotografie

Stichting Morrisson is op zoek naar een vrijwilliger die kan ondersteunen bij het maken van foto’s en het bewerken daarvan. Dit voor enkele uurtjes per week. Enige ervaring met mensen die een beperking hebben is wenselijk maar geen must.

(vacaturenummer 22949)

 Cameramensen met montagetalent

Omroep Meierij werkt in een gemeente met zo’n 80.000 inwoners. Daar gebeurt altijd wat. Omroep Meierij wil graag de belangrijkste gebeurtenissen vastleggen voor het dagelijks TV-journaal RondOM. Daarvoor zoeken zij cameramensen die bij voorkeur ook nog eens snel zelf kunnen monteren.

Werktijden zijn in overleg

(vacaturenummer 22595)

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Graag maken wij u attent op onze website (www.welziindemeierij.nl) waar u  meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.




Tip de redactie!