Winst voor SV Avanti’ 31 en WEC, Wedstrijd Schijndel/De Wit afgelast

Vanmiddag stonden er 3 wedstrijden in het competitieschema van de KNVB voor de Schijndelse voetbalverenigingen. De wedstrijd van Schijndel/De Wit tegen Nieuwkuijk werd echter afgelast.

Vlijmense Boys  – SV Avanti’31

Deze wedstrijd werd vandaag gespeeld als thuiswedstrijd voor SV Avanti’31 omdat, zoals eerder gemeld op deze website, SV Avanti’31 op de oorspronkelijk geplande datum van de thuiswedstrijd niet over het hoofdveld kan beschikken omdat dan ook de Dorpszeskamp zal plaatsvinden. Daarom werd in overleg met de KNVB en de Vlijmense Boys besloten om de wedstrijd om te draaien.

SV Avanti’31 wist de wedstrijd van vandaag tegen de Vlijmense Boys te winnen met 3-1. Hiermee deed men goede zaken voor de stand op de ranglijst omdat Real Lunet gisteren zijn wedstrijd verloor van ODC met 2-1. SV Avanti’31 staat nu tweede met een punt achterstand op koploper Real Lunet.

Stand, 3e klasse C

Cito 1 – WEC 1

Koploper WEC speelde een uitwedstrijd tegen Cito uit Berghem dat in de onderste regionen vertoeft van de competitie. Het werd een eenvoudige middag voor WEC. De club uit Wijbosch wist met 0-3 te winnen en blijft daarmee koploper. Ook nummer 2 FC Schadewijk wist zijn wedstrijd te winnen waardoor het verschil op de ranglijst 2 punten blijft. Festilent moet nog een inhaalwedstrijd spelen en kan koploper WEC dan tot op 1 punt benaderen.

Stand, 4e klasse F

Foto: WEC- Teamfoto
Tip de redactie!