Winkelen en naar het toneel met de Eropuit-bus

logo welzijn de meijerij

De Eropuit-bus Schijndel rijdt voor mensen, die er niet meer zo vaak op uit gaan, naar leuke uitjes in de regio. Welzijn De Meierij doet dit in samenwerking met zorghoeve het Binnenveld en gebruikt daarvoor haar bus. In maart en april hebben we de volgende uitstapjes op het programma staan:

Er zijn nog een paar plekken vrij om op maandag 27 maart te gaan winkelen bij van Tilburg in Nistelrode. Wellicht heeft u nog wat kleding nodig, vandaag kunt u hier rondkijken en wellicht wat passen en aanschaffen. Persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening. De kosten van meerijden zijn € 2,50. Aanmelden voor donderdag 23 maart. U wordt thuis opgehaald vanaf 10.30 uur en na afloop weer thuis gebracht.

In Den Durpsherd in Berlicum worden op vrijdag 7 april om 20.00 uur 2 komische eenakters door toneelvereniging Ouderen Nog Actief (O.N.A.) opgevoerd. De Eropuit-bus rijdt hierheen en u kunt mee! We vertrekken rond half 7 vanuit Schijndel en halen u thuis op. De kosten voor het totale uitstapje zijn € 11,- per persoon inclusief vervoer, entree voor het toneelstuk en een kopje koffie of thee in de pauze.

Aanmelden kan bij Welzijn De Meierij via 073-5441400 tot 31 maart.
Tip de redactie!