Welzijn de Meierij regelt “dagbesteding aan huis”

logo welzijn de meijerij, WdM 1

Omdat de niet-geïndiceerde dagbesteding van Welzijn De Meierij tijdelijk is gesloten, bieden ze nu dagbesteding aan huis aan! Dit houdt in dat de deelnemers, van de dagbesteding, de activiteiten toe gestuurd krijgen die zij normaal gezamenlijk op locatie maken. Natuurlijk wel met een draai eraan en op maat.

Zo is er voor ieder wat wils! Denk hierbij aan leuke puzzels, vragen spelletjes over gezegdes van vroeger, mandala tekenen of bijvoorbeeld een vogelhuisje schilderen. Leuke dingen om de dag door te komen en bezig te blijven. Want de hele dag binnen zitten gaat nu natuurlijk ook vervelen. De spullen voor de activiteiten worden in een tas gedaan en aan de voordeur gehangen. Zo wordt lichamelijk contact voorkomen en is het voor iedereen veilig.

De tassen worden na 1 of 2 weken weer opgehaald en gevuld met nieuwe benodigdheden voor de volgende activiteit. Tenslotte onderhouden de vrijwilligers ook nog telefonisch contact met de bezoekers. Gewoon voor een praatje of een grapje en om te horen hoe het gaat. Zo zijn ze er ook op tijd bij mocht er iets even niet meer zo goed gaan en ondersteuning nodig zijn bij bijvoorbeeld de boodschappen.

WdM dagesteding thuis




Tip de redactie!