CD presentatie in ’t Spectrum: Wrijving

Een CD presentatie in het nieuwe theater in ’t Spectrum. Een CD met de naam “Wrijving”. Komende vrijdag is het zover dan zullen zangeres Marij van den Boom en gitarist Kornelis Lievense de CD presenteren die zij met behulp van crowdfunding hebben kunnen opnemen. Op de CD staan nummers die zij gespeeld hebben in hun laatste voorstelling ‘Wrijving, zonder wrijving geen glans’. Het zijn Nederlandstalige liedjes van puur en integer tot hilarisch. Alle liedjes zijn geschreven door Marij & Kornelis.

Komende vrijdag kunt u vanaf 20.00 uur live komen genieten van deze nummers. Aansluitend zal er een afterparty zijn met een aantal special guests alla het Open Podium Schijndel, dit zal nog een uurtje of langer gaan duren……!

Toegang is gratis.

Naast lesgeven bij Phoenix Cultuur, MuzeBox Cultuur en Pop&Co Bandcoaching heb ik samen met Marij Vd Boom een aantal nummers geschreven voor onze voorstelling Wrijving. Deze nummers hebben wij met crowdfunding via Voordekunst kunnen vastleggen op een CD samen met Pieter van Dommelen. Deze CD presenteren wij op vrijdag 9 november in de gloednieuwe theaterzaal van 'tSpectrum Schijndel samen met Arie Verhaar (drums), Bart Van Zandvoort (bas) en Lenny Lievense-Peters (backing voc). Tijdens de afterparty spelen we met een aantal special guests alla Open Podium Schijndel nog een uurtje of langer……! Je bent van harte welkom! De toegang is gratis aanvang 20.00u.

Slået op af Kornelis Lievense i Fredag den 2. november 2018
Tip de redactie!