Weeee Rock! – Open podium in ’t Spectrum

Soms mag je dingen herhalen, het Open Podium Rock versie is er zo één.
Op de vraag van veel mensen die 15 april jongstleden echt niet aanwezig kunnen zijn en van degene die er wel waren, doen we hem nog een keer.
Nagenoeg dezelfde liedjes en artiesten, ook uit puur ‘jeugd’ sentiment wilden we heel graag een open podium met ‘onze’ muziek herhalen.

Muziek die je tot een (behoorlijk) aantal jaren geleden op een kruk deed springen in de kroeg op vrijdag- of zaterdagavond.
Een selectie van liedjes uit de beste RockMuziek uit de 80 en 90er jaren.

open podium t SpectrumDus 16 december is voor iedereen die net als wij, weleens met smart terug denkt aan de tijd dat je onvolwassen mee kon schreeuwen op vrijdag of zaterdagavond in het uitgaansleven van Schijndel.
Maar dan ook alleen maar dit soort liedjes. In een uiterst relaxte omgeving

Ten eerste hebben we gruwelijk mooie nummers uitgekozen van Guns n’roses (o.a. sweet child of mine inderdaad), the Outfield, vanHalen, Queen, Bon Jovi, Foreigner en Pearl Jam (met misschien wel het mooiste nummer allertijden BLACK) en meer.
En dan hebben we ook nog de beste line-up van zangers en zangeressen ooit.
Eigenlijk ken je ze allemaal wel… ze hebben ontelbaar veel keer opgetreden in de verschillende horecazaken van Schijndel en hele verre omgeving. In ieder geval komen Vincent van Uden, Marieke Hellings, Igor van der Meijden, Davide Aben, Sophie van Giersbergen en Anne Sleutjes.


Vanaf 21.30 uur tot 24.00 uur komen alleen maar grote hits langs.


vrijdag 16 december in ’t Spectrum aan de Steeg in Schijndel.

Tot dan!

open podium t SpectrumTip de redactie!