Wedstrijdverslag: Ulysses – Schijndel DE WIT 0-3

Logo_RKSV_Schijndel

Schijndel /De Wit is tegen Ulysses de gehele wedstrijd niet in de problemen geweest. De sterk verdedigende tegenstander kende alleen maar lange halen naar voren en zij waren ook stevig in de duels en dat was voor Schijndel / De Wit moeilijk te bespelen. Kaj de Visser begon weer in de spits en Brent Blummel keerde weer terug na een lange blessure. De opening was van beide  kanten fel maar binnen enkele minuten belandde een mooi opgezette aanval van Max en Tijn bij Kaj, maar deze schoot over. Het spel ging vlot op en neer met alleen maar lange ballen van de thuisploeg waar de verdediging van Schijndel / De Wit wel raad mee wist. In de 12e minuut ging een schot van Stan Guns maar net over. In de 33e minuut een mooie aanval van Schijndel / De Wit maar Tijn Niemeier miste deze grote kans. Even later redt de keeper perfect op een schot van Brent Blummel en Schijndel / De Wit komt beter in het spel maar de echte kansen blijven toch nog uit. Zo breekt de rust aan met 0-0 waar de tegenstander het beste tevreden kon zijn.

Na de rust zonder wissels maakt Tjeerd Pijnenburg meteen de verdiende 0-1 na een mooie actie op rechts van Brent Blummel. Als even later Thomas Jan van Raaij uit een corner van Brent de 0-2 binnenkopt is de wedstrijd zowat gespeeld. Schijndel / De Wit blijft aandringen en krijgt ook de nodige kansjes ondanks de stevige overtredingen van de thuisclub. In de 70e minuut komen Tommy van Schijndel en Martijn van Grinsven in het veld voor Kaj de Visser en Tijn Niemeier. Even later gaat een prima schot van Stan Guns maar net naast en ook Brent Blummel schiet na een mooie aanval net naast. Even later komt Jirre Kreemer ook Jordy van Kasteren nog vervangen en de kansjes blijven komen zonder resultaat. In de 90e minuut nog een vrije trap voor Schijndel / De Wit en Stans Guns maakt hier prachtig nog de 0-3 van.

Een dik verdiende overwinning met een mooie 2e plaats op de standenlijst.

Na carnaval op 10 maart staat de uitwedstrijd tegen FC Schadewijk op het programma.

Wedstrijdverslag wedstrijd RKSV Ulysses - RKSV Schijndel

Hieronder de uitslagen van alle bij Schijndel/DE Wit gespeelde wedstrijden dit weekend: