Wedstrijdverslag: opnieuw nederlaag voor Avanti’31 tegen Nooit Gedacht

Logo_sv_avanti_31

Vorige week werd thuis al met 0-1 van Nooit Gedacht verloren. Zondagmiddag werd het tegen dezelfde tegenstander opnieuw een nederlaag, nu met 3-1. Op deze uitslag viel helemaal niets af te dingen.
De wedstrijd begon al direct slecht voor Avanti’31. Al na 4 minuten keek de Boschwegse formatie tegen een achterstand aan. Bob van Iersel kreeg van scheidsrechter Oscar van Hooof uit het verre Maastricht het terechte voordeel mee en kreeg vervolgens van de Avanti-verdediging alle ruimte om uit te halen. Doelman van Kaathoven was kansloos op het strakke schot. Het duurde tot de 40e minuut totdat het ongeïnspireerd spelende Avanti’31 voor het eerst tot een gevaarlijke actie kwam. Het schot van Renzo Brus verdween over het doel.

Na rust kwam Avanti’31 wat feller uit de kleedkamer. De ingevallen Fabian Koenen bracht op links wat snelheid en felheid en dat leverde ook wel een paar kleine kansen op. De verdediging van Nooit Gedacht bleef echter geconcentreerd spelen, waarbij elke hoge bal een eenvoudige prooi was voor de keeper. In de 64e minuut verloor Avanti’31 alle hoop op een beter resultaat toen Stef vd Heijden met een prima schot de 2-0 op het scorebord zette. Tijn Vos profiteerde in de 82e minuut nog van een verdedigingsfout waarmee de stand op 3-0 voor Nooit Gedacht kwam. Pas in de slotminuut wist Avanti’31 iets terug te doen. Een onbesuisde actie van de keeper van Nooit Gedacht ten opzichte van Berend Arts leverde Berend een gebroken tand op. Geert van Heeswijk wist vanaf 11 meter de eindstand op 3-1 te brengen.

Al met al een wedstrijd om snel te vergeten. Volgende week staat de kraker tegen Schijndel/DE WIT op het programma. We verwachten dan een optimaal gemotiveerd Avanti’31 tegen een dit seizoen goed spelend Schijndel. Voor Avanti’31 een uiterst belangrijke wedstrijd in de strijd om een plaats in de nacompetitie. De wedstrijd begint volgende week om 14.00 uur.